Onze toewijding aan Belgiƫ en Luxemburg

Gilead streefde naar en bereikte vooruitgang in de wetenschappen op het gebied van onbeantwoorde medische behoeften - met als doel het onmogelijke mogelijk te maken.

Al meer dan 35 jaar streeft Gilead het onmogelijke na, door te werken aan de ontwikkeling van geneesmiddelen voor levensbedreigende ziekten en de aanpak van virussen zoals hiv, hepatitis B (HBV), hepatitis C (HCV) en COVID-19, en door ons te blijven richten op kanker en ontstekingsziekten. Onze ambitie is duidelijk. Samen met onze partners wil Gilead de weg naar genezing blijven bewandelen en patiƫnten toegang bieden. Onze toekomst maakt creatie mogelijk.

Onze inzet is om verder te kijken dan onze geneesmiddelen: luisteren, leren en effectieve oplossingen vinden op de gebieden die er het meest toe doen. Ons doel is het creƫren van een gezondere wereld voor alle mensen. Wij geloven in samenwerking en partnerschap met ons gezondheidszorgsysteem en patiƫntengroepen en zijn bijzonder trots op onze inspanningen op dit gebied. Gilead ondersteunt verder programma's die onderwijs, preventie en zorg bieden aan enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen.

We begonnen onze reis in Belgiƫ in 2008 met de focus op het garanderen van toegang tot onze innovatieve behandelingen in Belgiƫ en Luxemburg.

Meer informatie over onze therapeutische gebieden.

Meer informatie over onze partnerschappen.

Ons team in Belgiƫ

Onze hoogopgeleide teams zetten zich in om de zorg voor mensen in Belgiƫ en Luxemburg te verbeteren.

Raadpleeg de carriĆØremogelijkheden indien u interesse hebt om ons team te vervoegen.