Financiële steun aanvragen

Financieringsaanvragen worden het hele jaar door aanvaard. Financieringsaanvragen moeten ten minste zes weken voor het begin van de activiteit worden ingediend. De typische tijdlijn voor de behandeling van een financieringsaanvraag is 6 tot 8 weken.

Formele kennisgevingen van alle financieringsbesluiten worden per e-mail gestuurd naar de contactpersoon die op het financieringsaccountprofiel staat vermeld.


Aanvraagprocedure

1. Ga na of uw project in aanmerking komt

Controleer voordat u een aanvraag indient zorgvuldig de verschillende soorten financiering, algemene voorwaarden, en veelgestelde vragen.


2. Controleer of u een geldige wettelijke registratie als non-profitorganisatie hebt

U moet een non-profitorganisatie zijn om voor financiering in aanmerking te komen. Bewijs van uw status is vereist in de registratiefase voordat u een aanvraag indient.


3. Maak een account aan of log in op uw account

U dient uw financieringsaanvraag in via ons beveiligde onlinesysteem.


4. Vul de online financieringsaanvraag in

U wordt gevraagd de volgende informatie te verstrekken in de online aanvraag. U kunt uw antwoorden te allen tijde opslaan en deze op een later tijdstip ingeven als u meer tijd nodig hebt.

Datum(s) en plaats(en) van de projectevenementen (let op: de financiering wordt niet voor meer dan één jaar tegelijk verstrekt)

Agenda('s) van de slotevenementen (gelieve geen namen of affiliaties van de sprekers te vermelden)

Doelpubliek en publiciteitsplan

Gedetailleerde projectbegroting, inclusief een opsplitsing van hoe u de bij Gilead aangevraagde fondsen zult gebruiken, alsmede de totale geschatte projectuitgaven

Aantal aangeboden studiepunten voor medische educatie en accreditatie-informatie (indien van toepassing)


5. Controleer en voltooi uw aanvraag

Lees uw aanvraag zorgvuldig door voordat u deze indient, aangezien er na indiening geen wijzigingen meer kunnen worden aangebracht. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een bevestiging per e-mail.